Löpning

Tips på löparpoddar

Jag älskar att lyssna på poddar och främst poddar om löpning, såklart. Allt om löpning suger jag åt mig som en Wettex-trasa. Lyssnar dock aldrig på poddar när jag springer, då måste jag ha pumpande musik i öronen. Poddar lyssnar jag på när jag vill koppla av, bland annat söndag eftermiddag då jag har fullbordat min träningsvecka och känner mig förbannat duktig.

Det finns några löparpoddar som jag har fastnat för och aldrig missar ett enda avsnitt utav. Flera av dessa har jag även lyssnat ikapp på för att inte missa något värdefullt.

Ewerlöf & Månström
Perfekt radarpar! Malin Ewerlöf som är en föredetta elitlöpare av rang, med enorm erfarenhet och kunskap inom löpning. Det inte hon vet om löpning är inte värt att veta. Petra Månström som är journalisten som började springa först som 33-åring och har bland annat avverkat maratonlopp. Hon är en mediaentreprenör inom löpning. Podden passar löpare på alla nivåer och ger bland annat värdefulla tips och råd inom löpning och träning.

Till podden   

Maratonpodden
Även denna podd leds av Petra Månström. Podden är breddare än ”Ewerlöf & Månström”, då denna handlar om uthållighetssporter som bland annat löpning, triathlon, cykling, längdskidåkning och simning. Petra möter kända och mindre kända personer och samspråkar om träning och livet i största allmänhet. En inspirerande och intressant podd ur flera aspekter.

Till podden   

Möt löparen
Man behöver inte vara känd och elitlöpare för att vara intressant och inspirerande. I journalisten Marcus Åbergs podd ”Möt löparen” intervjuar han löpare på olika nivåer, från elit till motionär och allt däremellan. Fascineras över löparhistorier och löparresor från verkliga löparpersonlighet, precis som du eller jag. Någonstans har vi alla börjat.

Till podden   

Till sist vill jag snabbt nämna en löparpodd till och det är ”Löparsnack”  . En podd där en grupp erfarna löpare träffas och pratar om löpning och livet.

När jag lyssnar på poddar eller podcasts som det också heter, så använder jag mig antingen utav Acast  eller iTunes  . Bägge fungerar alldeles utmärkt för ändamålet.

1 Kommentar

Skriv kommentar →

  1. Tack för att du tipsade om mina poddar! Ha en toppendag!

Kommentera

STÄNDIGT PÅHEJAD AV